Paintball

Viktig information

Södertälje Park/RR Paintball öppnar när bygglov för skyddsnätet är beviljat

Vi väntar nu besked från Södertälje kommun gällande ett bygglov för konstruktionen för skyddsnätet, därför kan man inte boka paintball tills bygglovet är beviljat. Vi tycker att det är tråkigt att det blivit så här och om vi hade vetat att bygglov krävdes, skulle vi naturligtvis sökt bygglov i god tid inför säsongen.

Anledningen till att vi söker bygglov är att kommunen uppmärksammat oss att det kan vara en bygglovspliktig konstruktion, att sätta upp ett nät som säkerställer att inga kulor kommer utanför området.

Vi hoppas att kommunen gör en snabb handläggning av ärendet, då vi har ett stort intresse och fått väldigt bra respons på paintballen, vi började med vuxen paintball och sedan öppnade vi även en bana för barn, som blev populär för barnkalas. Det är tråkigt att inte kunna ta emot bokningar för Svensexor, företagsaktiviteter och barnkalas, men vi måste följa de regler och krav som Södertälje kommun ställer på oss.

Vårt mål med Södertälje Park, är att skapa en anläggning för barn och vuxna att göra roliga och utmanande aktiviteter, där paintball är en unik och rolig aktivitet. Alla andra aktiviteter är öppna och vi tar gärna emot intressen för bokningar av paintball och meddelar er alla så fort vi får klartecken att öppna, vilket vi hoppas är under maj månad.

Spela paintball på Södertälje Park i samarbete med RR Äventer

Vi har två helt ny actionfyllda banor. Här kommer adrenalinet att pumpa .

Det ingår alltid en välutbildad säkerhetsinstruktör, scenariobana anpassad i storlek efter er grupp, rena overaller, mask,  semi-automatiska markörer (vapnet) och allt annat nödvändigt som behövs för att genomföra ert spel. Ett visst antal paintballs ingår alltid i priset. . Du väljer vilket grundpaket du vill ha i vår bokning. Tar dessa slut går det bra att köpa mer på plats.