Archery tag

“Nyhet!

Nu finns också Capture the flag för alla actionsugna pilbågsskyttar. Du spelar på en bana som är ca 50 meter lång och 15 meter bred, där man skall erövra motståndarlagets flagga.

Action Archery, Archery Tag, Combat Archery, Archery Attack, Archer Tag”

Populär aktivitet med många namn. Vad du än väljer att kalla det är det samma omtyckta aktivitet det handlar om!

Archery Tag är en ny succéaktivitet som ursprungligen kommer från USA. Aktiviteten är väldigt likt paintball, men istället för en markör och paintballs så använder man en Archery Tag-båge och pilar med en vadderad skumgummispets. Archery Tag är som en blandning av paintball och spökboll. Aktiviteten passar både för barn och vuxna.

Vid start så får varje person en varsin Archery Tag-båge och paintballmask som skydd. Först börjar vi med säkerhetsgenomgången och teknikträning så att alla vet hur aktiviteten går till och är väl förberedda innan matchstart. Aktiviteten börjar redan vid teknikträningen, det är nästan lika kul som själva matcherna. Ett visst antal pilar ingår i varje match, men sedan får man samla på sig fler när matchen är igång.

Detta är den perfekta aktiviteten för svensexor, möhippor, kickoffer och teambuildings. Du får äntligen skjuta på chefen, kollegan eller vännen!  Det finns olika varianter av spelet och vi bestämmer tillsammans vad som skulle passa er bäst. Läs våra regler om archerytag20161118.

Utrustning: Vi rekommenderar oömma kläder och bekväma skor. Pilbåge, pilar och ansiktsmask tillhandahåller vi.

Om man vill spela Archery tag så rekommenderas att man är minst 8 personer optimalt är mellan 12-14 personer per bana. Vi kan ta emot grupper uppemot 80 personer. Kolla på dessa videos nedanför bokningen för att få lite insyn i hur grymt kul det är.

Det är inte svårt att förstå varför Archery Tag är så populärt, vem kan motstå att få skjuta en pil i pannan på sin kompis?